Word ook klant!

verzendkosten-levering

Maak een account aan om uw korting te zien.

Meer informatie?

klantenservice-contact

Neem contact op met ons!

Nieuws!

nieuws-blog-rocalux

Nieuwe producten en ontwikkelingen

Login

Madera Altus Led 3000K

Groot formaat vierkant (90x90cm) led pendel armatuur, Leverbaar in Zwart, Wit en Grijs.

Beschrijving

Led armatuur in een uitzonderlijke formaat behuizing van 90x90x12cm, het armatuur kan opgehangen worden (pendelen) en is geschikt voor diversen doeleinden. De Madera Altus led heeft een stalen behuizing en is afgewerkt met een hoogwaardige poedercoating en verkrijgbaar in de kleren Wit, Zwart en Grijs. De PMMA lens is opaal kleurig en zorgt voor een egale en aangename lichtverspreiding van 120°. Het 50Watt armatuur met de lichtkleur 3000K heeft een lichtopbrengst van 4650Lumen.

Art nr: 472077 50W Wit
Art nr: 472091 50W Zwart
Art nr: 472114 50W Grijs

Ook verkrijgbaar in lichtkleur 4000K.

Gebruik

De Madera Altus led is zeer geschikt voor diversen toepassingen zoals bijvoorbeeld, winkelcentra, wachtruimtes, trein stations, vliegvelden etc. Maar uiteraard ook toe te passen in kantoor ruimtes, scholen, universiteiten, winkels en showrooms.

Akkoord

Deze website plaatst cookies om uw zoekvoorkeuren op deze website op te slaan en daarmee uw gebruikerservaring te verbeteren. Daarnaast plaatsen we cookies die het mogelijk maken content te delen via social media en voor het meten van bezoekersstatistieken. Door deze melding weg te klikken of gebruik te blijven maken van deze site stemt u hiermee in.

Stel een vraag

Meer infomatie over dit artikel? Vul het onderstaande formulier in. Wij nemen zo snel mogelijk contact op.

Voornaam
Achternaam
Telefoon
E-mail
Uw vraag
Cancel
Verzenden ››