Word ook klant!

verzendkosten-levering

Maak een account aan om uw korting te zien.

Meer informatie?

klantenservice-contact

Neem contact op met ons!

Nieuws!

nieuws-blog-rocalux

Nieuwe producten en ontwikkelingen

Login

Toleo-II opbouwspot vierkant

Verstelbare dubbele spot verkrijgbaar in 3 kleuren

Beschrijving

Moderne vierkant vormgegeven opbouw spot met afgeronde hoeken. Deze dubbele uitvoering is geschikt voor het plaatsen van twee lichtbronnen (max 2x25W) met GU10 fitting. Door gebruik te maken van losse lichtbronnen is het mogelijk zelf te bepalen welk wattage of lichtkleur gewenst is. Lichtbron wordt niet meegeleverd maar zijn uiteraard bij ons verkrijgbaar. De behuizing is gemaakt van Aluminium en verkrijgbaar in drie kleuren: Wit, Zwart en Alu. Het binnenwerk is cardanisch uitgevoerd zodat het mogelijk is om de lichtbundel te verstellen in de gewenste richting.

Ook verkrijgbaar in enkele (1xGU10) of ronde uitvoering.

Gebruik

De Toleo-ll opbouw container spots zijn te gebruiken voor diversen toepassingen. Door de mogelijkheid om zelf de lichtbronnen te kiezen kunt u de gewenste lichtopbrengst, lichtkleur of lichtbundel aanpassen aan de situatie. Onder ander geschikt voor gebruik in: winkels, restaurant, kantoor, residentieel, horeca etc.

Akkoord

Deze website plaatst cookies om uw zoekvoorkeuren op deze website op te slaan en daarmee uw gebruikerservaring te verbeteren. Daarnaast plaatsen we cookies die het mogelijk maken content te delen via social media en voor het meten van bezoekersstatistieken. Door deze melding weg te klikken of gebruik te blijven maken van deze site stemt u hiermee in.

Stel een vraag

Meer infomatie over dit artikel? Vul het onderstaande formulier in. Wij nemen zo snel mogelijk contact op.

Voornaam
Achternaam
Telefoon
E-mail
Uw vraag
Cancel
Verzenden ››