Word ook klant!

verzendkosten-levering

Maak een account aan om uw korting te zien.

Meer informatie?

klantenservice-contact

Neem contact op met ons!

Nieuws!

nieuws-blog-rocalux

Nieuwe producten en ontwikkelingen

Login

Aretto Led 21W

Led design armatuur 107cm voor binnen en buiten gebruik, met stijlvolle zwarte behuizing.

Beschrijving

De Aretto led 21W is een nieuw design armatuur gemaakt van kwalitatief hoogwaardige componenten, mede hierdoor kan een zeer hoge lichtopbrengst worden behaald bij een laag wattage. De zwarte behuizing en lens van de Aretto Led zijn gemaakt van slagvast (IK08) Polycarbonaat, en is spatwaterdicht (IP65). Hierdoor is het mogelijk om de armaturen ook buiten te plaatsen of in vochtige ruimtes. Het armatuur kan direct tegen wand of plafond gemonteerd worden, maar is tevens geschikt als pendel armatuur. Leverbaar in twee verschillende uitstralingshoeken:

-Art nr:704888 21W 30° 1900Lumen
-Art nr:704901 21W 60° 2350Lumen
-Art nr:704925 21W 90° 2200Lumen

De Aretto Led is verkrijgbaar in verschillende wattage's en lengtes.

Gebruik

De Aretto Led is te gebruiken voor uiteenlopende toepassingen en is vanwege de hoge slagvast en waterdichtheid ook geschikt voor gebruik in openbare ruimtes zoals parkeergarage's, fietsenstallingen, autowasplaats e.d. Mede door de compacte behuizing en moderne uitstraling ook zeer geschikt voor gebruik in kantoor, showroom, wachtruimte etc.

Akkoord

Deze website plaatst cookies om uw zoekvoorkeuren op deze website op te slaan en daarmee uw gebruikerservaring te verbeteren. Daarnaast plaatsen we cookies die het mogelijk maken content te delen via social media en voor het meten van bezoekersstatistieken. Door deze melding weg te klikken of gebruik te blijven maken van deze site stemt u hiermee in.

Stel een vraag

Meer infomatie over dit artikel? Vul het onderstaande formulier in. Wij nemen zo snel mogelijk contact op.

Voornaam
Achternaam
Telefoon
E-mail
Uw vraag
Cancel
Verzenden ››