Word ook klant!

verzendkosten-levering

Maak een account aan om uw korting te zien.

Meer informatie?

klantenservice-contact

Neem contact op met ons!

Nieuws!

nieuws-blog-rocalux

Nieuwe producten en ontwikkelingen

Login

Dot Led Paniekverlichting Inbouw

Paniekverlichting IP65 geschikt voor inbouw in plafond .

Beschrijving

De Dot Led inbouw is geschikt als 'paniekverlichting'. Voorzien van krachtige leds en ingebouwde batterij en noodunit. De unit kan gemakkelijk worden geïnstalleerd in het plafond en is voorzien van een aparte module voor de elektronica welke boven het plafond kan worden geplaatst. De waterdichte (IP65) behuizing is gemaakt van Polycarbonaat met een witte afwerking. Verkrijgbaar in zowel Non-Maintained (alleen in werking bij calamiteit) of Maintained (continue brandend) variant. En tevens leverbaar met AT 'Autotest' functie.

Art nr:550843 140Lumen NM Corr. (Speciaal voor wandelgangen en smalle passage's)
Art nr:550881 140Lumen M Corr. (Speciaal voor wandelgangen en smalle passage's)
Art nr:550683 130Lumen NM AT Main. (Speciaal voor bredere ruimtes, kamers, kantine's etc)

Ook verkrijgbaar als opbouw variant.

Gebruik

Paniek verlichting wordt geplaatst in ruimtes die tijdens een calamiteit verlicht moeten blijven voor bijvoorbeeld: evacuatie, vluchtroute of voor hulpdiensten. Zodra de netspanning wegvalt zal de geïntegreerde batterij het armatuur nog 3 uur laten branden. Geschikt voor binnen en buiten gebruik in bijvoorbeeld: wandelgangen, portieken, trappenhuizen, openbare ruimtes, kantoren etc.


Installatievoorschriften

De montage van verlichting met veiligheidsdoeleinden dient ten alle tijde worden uitgevoerd door een gecertificeerd installateur volgens de voorgeschreven handleiding en conform het betreffende bouwbesluit en NEN-Norm. Tevens dient er een testrapportage en/of service logboek te worden opgemaakt. Na montage dient de batterij 24uur opgeladen te worden, en daarna volledig ontladen voorafgaande aan de definitieve ingebruikname.

Akkoord

Deze website plaatst cookies om uw zoekvoorkeuren op deze website op te slaan en daarmee uw gebruikerservaring te verbeteren. Daarnaast plaatsen we cookies die het mogelijk maken content te delen via social media en voor het meten van bezoekersstatistieken. Door deze melding weg te klikken of gebruik te blijven maken van deze site stemt u hiermee in.

Stel een vraag

Meer infomatie over dit artikel? Vul het onderstaande formulier in. Wij nemen zo snel mogelijk contact op.

Voornaam
Achternaam
Telefoon
E-mail
Uw vraag
Cancel
Verzenden ››