Word ook klant!

verzendkosten-levering

Maak een account aan om uw korting te zien.

Meer informatie?

klantenservice-contact

Neem contact op met ons!

Nieuws!

nieuws-blog-rocalux

Nieuwe producten en ontwikkelingen

Login

Oriona Pro Wit 4000K

Opbouw downlight in 3 wattage's verkrijgbaar.

Beschrijving

Moderne opbouw downlight in een mooi afgewerkte behuizing. De ingebouwde Led geeft een neutraal wit licht (4000K) en is voorzien van energiezuinige Osram led driver. De ronde behuizing is gemaakt van Aluminium en afgewerkt met een 'mat' witte poeder coating, de led unit ligt enigszins 'verdiept' in het armatuur. Leverbaar in verschillende wattage's en tevens verkrijgbaar in 3000K en/of Zwarte behuizing.

-Art nr:016654 20W (19,8W) 4000K 2100Lumen
-Art nr:016574 30W (27,9W) 4000K 3100Lumen
-Art nr:016494 40W (39,1W) 4000K 4400Lumen

Optioneel leverbaar met 30° lichtbundel en/of Dali.


Gebruik

De Oriona Pro serie is geschikt voor diversen toepassingen, en onder andere te gebruiken op plaatsen waar inbouw niet mogelijk is.
Het industriële uiterlijk maakt de Oriona Pro onder andere zeer geschikt voor gebruik in horeca, hotels, winkels, musea, expositieruimtes en dergelijke. De armaturen kunnen gemakkelijk worden geplaatst door een doordacht montagesysteem, waarbij er van buitenaf geen schroeven zichtbaar zijn.

Akkoord

Deze website plaatst cookies om uw zoekvoorkeuren op deze website op te slaan en daarmee uw gebruikerservaring te verbeteren. Daarnaast plaatsen we cookies die het mogelijk maken content te delen via social media en voor het meten van bezoekersstatistieken. Door deze melding weg te klikken of gebruik te blijven maken van deze site stemt u hiermee in.

Stel een vraag

Meer infomatie over dit artikel? Vul het onderstaande formulier in. Wij nemen zo snel mogelijk contact op.

Voornaam
Achternaam
Telefoon
E-mail
Uw vraag
Cancel
Verzenden ››