Word ook klant!

verzendkosten-levering

Maak een account aan om uw korting te zien.

Meer informatie?

klantenservice-contact

Neem contact op met ons!

Nieuws!

nieuws-blog-rocalux

Nieuwe producten en ontwikkelingen

Login

Proxima Evo Led 4000K

Wand/plafond armatuur in 15W of 22W, tevens verkrijgbaar met RCR bewegingsmelder.

Beschrijving

De Proxima Evo Led armaturen zijn geschikt voor wand of plafond montage. De behuizing is gemaakt van slagvast (IK10) Polypropyleen in de kleur wit. Spatwaterdicht (IP65) en zodoende geschikt voor binnen en buiten gebruik. Leverbaar in 15W en 22W uitvoering, deze versie is uitgevoerd in lichtkleur 4000K. Daarnaast is de Proxima Evo led ook leverbaar met RCR bewegingsmelder en/of ingebouwde Nood unit. De buitenste ring van het armatuur zit niet vlak tegen de muur, waardoor er een 'zwevende' uitstraling wordt gecreëerd en er een aangename indirecte verlichting ontstaat aan de achterzijde. Tevens is het mogelijk om de Proxima's vanaf de zijkant te bedraden, hierdoor is het mogelijk om de armaturen te monteren op plaatsen waar het niet mogelijk is om de bedrading vanuit de wand of het plafond aan te sluiten.

-15Watt 1350Lumen
-22Watt 1800Lumen


Wat betekent 'RCR'?

De Proxima Evo Led met RCR is voorzien van ingebouwde radiografische bewegingsmelder. Doordat deze Sensor ingebouwd zit in het armatuur is deze niet zichtbaar van buitenaf, hierdoor hebben deze Proxima's met bewegingsmelder hetzelfde uiterlijk als de type's zonder sensor.
De RCR sensor heeft verschillende instelmogelijkheden zoals: afstand (gevoeligheid) en inschakel (brand) tijd. Ook is het armatuur voorzien van instelbare daglicht (Lux) sensor. Hierdoor wordt de verlichting enkel ingeschakeld in geval van schemer of duisternis.


Gebruik

De Proxima is vanwege zijn uitgebreide uitvoeringen en mogelijkheden zeer breed toepasbaar. Door de hoge slagvastheid is hij vandalisme bestendig en o.a. te gebruiken in openbare ruimtes. Tevens is hij door zijn hoge IP-waarde zeer geschikt voor het plaatsen in bijvoorbeeld: douche en was ruimtes. Uiteraard ook toepasbaar in: galerijen, wandelgangen, portieken, trappenhuizen etc.

Akkoord

Deze website plaatst cookies om je zoekvoorkeuren op deze website op te slaan en daarmee je gebruikerservaring te verbeteren. Daarnaast plaatsen we cookies die het mogelijk maken content te delen via social media en voor het meten van bezoekersstatistieken. Door deze melding weg te klikken of gebruik te blijven maken van deze site stem je hiermee in.

Stel een vraag

Meer infomatie over dit artikel? Vul het onderstaande formulier in. Wij nemen zo snel mogelijk contact op.

Voornaam
Achternaam
Telefoon
E-mail
Uw vraag
Cancel
Verzenden ››