Word ook klant!

verzendkosten-levering

Maak een account aan om uw korting te zien.

Meer informatie?

klantenservice-contact

Neem contact op met ons!

Nieuws!

nieuws-blog-rocalux

Nieuwe producten en ontwikkelingen

Login

Portal Led 4000K

Portiek armatuur in verschillende wattage's en uitvoeringen.

Beschrijving

Armatuur voor wand of plafond montage. Kunststof behuizing met sterke (IK08) Polycarbonaat opaal afscherming. Tevens geschikt voor buitengebruik (IP54). Verkrijgbaar in 2 verschillende wattage's en tevens leverbaar in 3000K of met RCR bewegingsmelder, Of schemerschakelaar die automatisch in schakelt bij het donker worden. Kabeldoorvoer bevindt zich aan de achterzijde. Wordt geleverd inclusief plak cijfers ( 0t/m99 ).

- Art nr:199509 2Watt 200Lumen
- Art nr:199516 6Watt 310Lumen
- Art nr:199530 6Watt 310Lumen
- Art nr:199585 2Watt 200Lumen
- Art nr:199554 6Watt 310Lumen


Wat betekent 'RCR'?

De Portal met RCR is voorzien van ingebouwde radiografische bewegingsmelder. De RCR sensor heeft verschillende instelmogelijkheden zoals: afstand (gevoeligheid) en inschakel (brand) tijd. Ook is het armatuur voorzien van instelbare daglicht (Lux) sensor. Hierdoor gaat de verlichting alleen werken in geval van schemer of duisternis.


Gebruik

De Portal led is geschikt voor o.a gebruik in portieken, flatgebouwen en appartementencomplexen. Veel gebruikt door VVE's .
Door de verschillende wattage's, lichtkleuren, bewegingsmelder of schemerschakelaar is er voor bijna iedere ruimte wel een geschikt armatuur te vinden. Wordt geleverd inclusief plakcijfers voor het plaatsen bij voordeuren etc.

Akkoord

Deze website plaatst cookies om je zoekvoorkeuren op deze website op te slaan en daarmee je gebruikerservaring te verbeteren. Daarnaast plaatsen we cookies die het mogelijk maken content te delen via social media en voor het meten van bezoekersstatistieken. Door deze melding weg te klikken of gebruik te blijven maken van deze site stem je hiermee in.

Stel een vraag

Meer infomatie over dit artikel? Vul het onderstaande formulier in. Wij nemen zo snel mogelijk contact op.

Voornaam
Achternaam
Telefoon
E-mail
Uw vraag
Cancel
Verzenden ››