Word ook klant!

verzendkosten-levering

Maak een account aan om uw korting te zien.

Meer informatie?

klantenservice-contact

Neem contact op met ons!

Nieuws!

nieuws-blog-rocalux

Nieuwe producten en ontwikkelingen

Login

Orbit Led 3000K

Ook verkrijgbaar met RCR bewegingsmelder.

Beschrijving

Armatuur voor wand of plafond montage. Behuizing is gemaakt van Polypropyleen en de afscherming (Lens) van Polycarbonaat. Zeer compact formaat tegen een gunstige prijs. Deze Orbit Heeft een warm witte lichtkleur 3000K en optioneel leverbaar met RCR bewegingsmelder.

Ook verkrijgbaar in 4000K.


Wat betekent 'RCR'?

De Orbitmet RCR is voorzien van ingebouwde radiografische bewegingsmelder. Doordat deze Sensor ingebouwd zit in het armatuur is deze niet zichtbaar van buitenaf, hierdoor hebben deze Orbit's met RCR bewegingsmelder hetzelfde uiterlijk als de type's zonder sensor. De RCR sensor heeft verschillende instelmogelijkheden zoals: afstand (gevoeligheid) en inschakel (brand) tijd. Ook is het armatuur voorzien van instelbare daglicht (Lux) sensor. Hierdoor gaat de verlichting alleen werken in geval van schemer of duisternis.


Gebruik

De Orbit led is vanwege zijn hoge slagvast en waterdichtheid zeer geschikt voor gebruik in portieken, galerijen en trappenhuizen.
Ook te gebruiken in bijvoorbeeld toilet en douche ruimtes.

Akkoord

Deze website plaatst cookies om je zoekvoorkeuren op deze website op te slaan en daarmee je gebruikerservaring te verbeteren. Daarnaast plaatsen we cookies die het mogelijk maken content te delen via social media en voor het meten van bezoekersstatistieken. Door deze melding weg te klikken of gebruik te blijven maken van deze site stem je hiermee in.

Stel een vraag

Meer infomatie over dit artikel? Vul het onderstaande formulier in. Wij nemen zo snel mogelijk contact op.

Voornaam
Achternaam
Telefoon
E-mail
Uw vraag
Cancel
Verzenden ››