Word ook klant!

verzendkosten-levering

Maak een account aan om uw korting te zien.

Meer informatie?

klantenservice-contact

Neem contact op met ons!

Nieuws!

nieuws-blog-rocalux

Nieuwe producten en ontwikkelingen

Login

Capella Led 4000K

Wand/plafond armatuur in verschillende uitvoeringen verkrijgbaar.

Beschrijving

De Capella Led wand en plafond armaturen zijn geheel nieuw ontwikkeld door Lena Lighting en worden volledig in eigen beheer geproduceerd in Europa. Deze Capella Led armaturen zijn leverbaar in diverse uitvoeringen en specificaties. Daarnaast is er ook een een 'Plus' serie met een zeer brede variatie aan uitvoeringen en mogelijkheden, en uitgevoerd met elektronische componenten van de grote A-merken. Deze Capella Led is de standaard basis variant en kan gemakkelijk worden geplaatst tegen plafond of wand. De Witte behuizing is gemaakt van ABS en voorzien van een opaal kleurige Polycarbonaat Lens. De standaard variant is geschikt voor directe montage tegen wand of plafond, waarbij de bedrading aan de achterzijde dient te worden aangesloten. Ook leverbaar in 3000K variant.

- 9Watt 4000K 870Lumen
- 15Watt 4000K 1400Lumen

Klik op de 'Prijslijst' knop rechts naast deze tekst voor het complete overzicht van de Capella Led armaturen!

Gebruik

Onze Capella Led armaturen hebben een lange levensduur en zijn vanwege hun hoge beschermings-graad (IP54-IK06) zeer geschikt voor gebruik in openbare ruimtes en dergelijke. Uiteraard ook toepasbaar in: galerijen, wandelgangen, portieken, trappenhuizen etc.

Akkoord

Deze website plaatst cookies om je zoekvoorkeuren op deze website op te slaan en daarmee je gebruikerservaring te verbeteren. Daarnaast plaatsen we cookies die het mogelijk maken content te delen via social media en voor het meten van bezoekersstatistieken. Door deze melding weg te klikken of gebruik te blijven maken van deze site stem je hiermee in.

Stel een vraag

Meer infomatie over dit artikel? Vul het onderstaande formulier in. Wij nemen zo snel mogelijk contact op.

Voornaam
Achternaam
Telefoon
E-mail
Uw vraag
Cancel
Verzenden ››