Word ook klant!

verzendkosten-levering

Maak een account aan om uw korting te zien.

Meer informatie?

klantenservice-contact

Neem contact op met ons!

Nieuws!

nieuws-blog-rocalux

Nieuwe producten en ontwikkelingen

Login

Camea Evo Led 4000K

Led wand/plafond armatuur in 9W of 18Watt, ook met bewegingsmelder.

Beschrijving

Led armatuur voor wand of plafond montage. Kunststof behuizing met sterke (IK10) Polycarbonaat opaal afscherming.
Geschikt voor binnen en buitengebruik of in vochtige ruimtes (IP44). Ook verkrijgbaar in lichtkleur 3000K of met RCR bewegingsmelder.

Art nr:206313 9Watt 830Lumen
Art nr:206474 18Watt 1700Lumen
Art nr:206399 9Watt RCR 830Lumen
Art nr:206559 18Watt RCR 1700Lumen


Wat betekent 'RCR'?

De Camea Evo Led met RCR is voorzien van ingebouwde radiografische bewegingsmelder. Doordat deze Sensor ingebouwd zit in het armatuur is deze niet zichtbaar van buitenaf, hierdoor hebben de Camea's met bewegingsmelder hetzelfde uiterlijk als de type's zonder sensor. De RCR sensor heeft verschillende instelmogelijkheden zoals: afstand (gevoeligheid) en inschakel (brand) tijd. Ook is het armatuur voorzien van instelbare daglicht (Lux) sensor. Hierdoor gaat de verlichting alleen werken in geval van schemer of duisternis.


Gebruik

Door de hoge slagvastheid is hij vandalisme bestendig en o.a. te gebruiken in openbare ruimtes. Tevens is hij door zijn hoge IP-waarde zeer geschikt voor het plaatsen in bijvoorbeeld: douche en was ruimtes. Uiteraard ook toepasbaar in: galerijen, wandelgangen, portieken, trappenhuizen etc.

Akkoord

Deze website plaatst cookies om je zoekvoorkeuren op deze website op te slaan en daarmee je gebruikerservaring te verbeteren. Daarnaast plaatsen we cookies die het mogelijk maken content te delen via social media en voor het meten van bezoekersstatistieken. Door deze melding weg te klikken of gebruik te blijven maken van deze site stem je hiermee in.

Stel een vraag

Meer infomatie over dit artikel? Vul het onderstaande formulier in. Wij nemen zo snel mogelijk contact op.

Voornaam
Achternaam
Telefoon
E-mail
Uw vraag
Cancel
Verzenden ››