Word ook klant!

verzendkosten-levering

Maak een account aan om uw korting te zien.

Meer informatie?

klantenservice-contact

Neem contact op met ons!

Nieuws!

nieuws-blog-rocalux

Nieuwe producten en ontwikkelingen

Login

Tablo-N Led Opbouw 3000K

Led opbouwarmatuur met asymmetrische uitstraling.

Beschrijving

De Tablo-N Led armaturen zijn geschikt voor opbouw en verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen. Deze 3000K variant is leverbaar in 35W of 70W en voorzien van een 20° A-symmetrische licht uitstraling. De behuizing is gemaakt van staal en is afgewerkt met een witte coating. Doordat het armatuur is samengesteld uit hoogwaardige componenten kan er een zeer gunstige Lumen/Watt verhouding worden behaald.

- Art nr: 514869 35W 4300Lumen
- Art nr: 514821 70W 8650Lumen

Ook verkrijgbaar in lichtkleur 4000K, of als inbouw variant.

Gebruik

De Tablo-N Led is vanwege zijn A-Symmetrische lichtuitstraling zeer geschikt voor het aanlichten van bijvoorbeeld, wanden, schilderijen en meer. Daarnaast worden ze ook met regelmaat toegepast in wandelgangen van scholen, kantoren, musea en dergelijke.

Akkoord

Deze website plaatst cookies om je zoekvoorkeuren op deze website op te slaan en daarmee je gebruikerservaring te verbeteren. Daarnaast plaatsen we cookies die het mogelijk maken content te delen via social media en voor het meten van bezoekersstatistieken. Door deze melding weg te klikken of gebruik te blijven maken van deze site stem je hiermee in.

Stel een vraag

Meer infomatie over dit artikel? Vul het onderstaande formulier in. Wij nemen zo snel mogelijk contact op.

Voornaam
Achternaam
Telefoon
E-mail
Uw vraag
Cancel
Verzenden ››