Word ook klant!

verzendkosten-levering

Maak een account aan om uw korting te zien.

Meer informatie?

klantenservice-contact

Neem contact op met ons!

Nieuws!

nieuws-blog-rocalux

Nieuwe producten en ontwikkelingen

Login

Rax Led 4000K

Led armatuur verkrijgbaar in 2 lengtes en wattage's.

Beschrijving

De Rax Led is een compact opbouwarmatuur die verkrijgbaar is in 10Watt en 20Watt. De behuizing is gemaakt van aluminium en afgewerkt met een witte coating. De opaal kleurige lens is gemaakt van slagvast Polycarbonaat en zorgt voor een brede verspreiding van de lichtbundel. Leverbaar in 60cm of 120cm lengte. De geïntegreerde leds geven een neutraal witte lichtkleur 4000K. Koppel baar tot maximaal 10 stuks.

-Art nr: 072024 10W 60cm 1040Lumen
-Art nr: 072048 20W 120cm 2150Lumen

Ook verkrijgbaar in lichtkleur 3000K.

Gebruik

De Rax Led een veelzijdig armatuur en geschikt voor diversen toepassingen. Wordt geleverd inclusief bevestigingsclips en koppelsnoer.
Aansluit snoer met stekker is los verkrijgbaar. O.a te gebruiken in magazijnruimtes, winkels, kantoor, werkplek, onder keukenkastjes etc.

Akkoord

Deze website plaatst cookies om je zoekvoorkeuren op deze website op te slaan en daarmee je gebruikerservaring te verbeteren. Daarnaast plaatsen we cookies die het mogelijk maken content te delen via social media en voor het meten van bezoekersstatistieken. Door deze melding weg te klikken of gebruik te blijven maken van deze site stem je hiermee in.

Stel een vraag

Meer infomatie over dit artikel? Vul het onderstaande formulier in. Wij nemen zo snel mogelijk contact op.

Voornaam
Achternaam
Telefoon
E-mail
Uw vraag
Cancel
Verzenden ››