Word ook klant!

verzendkosten-levering

Maak een account aan om uw korting te zien.

Meer informatie?

klantenservice-contact

Neem contact op met ons!

Nieuws!

nieuws-blog-rocalux

Nieuwe producten en ontwikkelingen

Login

Indo PLX Evo 34W

Indirect led inlegarmatuur 60x60cm.

Beschrijving

Led inlegarmatuur met indirecte lichtverspreiding, en een moderne vormgeving en uitstraling. De behuizing is gemaakt van staal en afgewerkt met een witte poedercoating. De afscherming in het middendeel is voorzien van twee opaal kleurige diffuser's wat een aangename lichtverspreiding oplevert. De Indo PLX Evo Led is uitgevoerd met hoogwaardige driver en leds met een gemiddelde levensduur van 50.000 branduren.

-Art:380952 3000K 3450Lumen
-Art:380969 4000K 3700Lumen

Gebruik

De Indo PLX Evo Led is zeer geschikt voor gebruik in ruimtes waar geen direct licht en een 'rustige' lichtverspreiding is gewenst. Het inlegarmatuur kan gemakkelijk geplaatst worden in bestaande (60x60cm) systeem plafonds. O.a te gebruiken in: wachtruimtes, showrooms, horeca, kantoor etc

Akkoord

Deze website plaatst cookies om je zoekvoorkeuren op deze website op te slaan en daarmee je gebruikerservaring te verbeteren. Daarnaast plaatsen we cookies die het mogelijk maken content te delen via social media en voor het meten van bezoekersstatistieken. Door deze melding weg te klikken of gebruik te blijven maken van deze site stem je hiermee in.

Stel een vraag

Meer infomatie over dit artikel? Vul het onderstaande formulier in. Wij nemen zo snel mogelijk contact op.

Voornaam
Achternaam
Telefoon
E-mail
Uw vraag
Cancel
Verzenden ››