Word ook klant!

verzendkosten-levering

Maak een account aan om uw korting te zien.

Meer informatie?

klantenservice-contact

Neem contact op met ons!

Nieuws!

nieuws-blog-rocalux

Nieuwe producten en ontwikkelingen

Login

Algine Line Led

Inleg armatuur met hoge Lumen output en lage UGR waarde.

Beschrijving

De Algine Line Led is een inleg armatuur die met name geschikt is voor het plaatsen in ruimte's waar een lage UGR waarde gewenst is. Door zijn unieke uitstraling onderscheid de Algine Line Led zich van de standaard led panelen. Daarnaast zorgt het armatuur van 44Watt voor een hoge lichtopbrengst van 5300Lumen (+-127lm/W). Het armatuur is gemaakt van aluminium en afgewerkt met een witte of zwarte coating. De gebruikte technische componenten (Leds en Driver) zijn van Philips, mede door het gebruik van deze A-merk componenten kan een levensduur behaald worden van gemiddeld 50.000branduren en 5jaar garantie.

LEVERBAAR IN WIT EN ZWART!

Art nr: 350504 4000K 5300Lumen Wit
Art nr: 350505 4000K 5300Lumen Zwart


Gebruik

De Algine Line led panelen zijn uitstekend geschikt voor vervangen van de conventionele TL inlegarmaturen in systeemplafonds. Door zijn lage UGR waarde wordt lichthinder en verblinding tot een minimum beperkt. Dit kan met name in kantoorruimte's, winkels, showrooms e.d. bijdrage aan een aangename leef en werk omgeving.

Akkoord

Deze website plaatst cookies om je zoekvoorkeuren op deze website op te slaan en daarmee je gebruikerservaring te verbeteren. Daarnaast plaatsen we cookies die het mogelijk maken content te delen via social media en voor het meten van bezoekersstatistieken. Door deze melding weg te klikken of gebruik te blijven maken van deze site stem je hiermee in.

Stel een vraag

Meer infomatie over dit artikel? Vul het onderstaande formulier in. Wij nemen zo snel mogelijk contact op.

Voornaam
Achternaam
Telefoon
E-mail
Uw vraag
Cancel
Verzenden ››