Word ook klant!

verzendkosten-levering

Maak een account aan om uw korting te zien.

Meer informatie?

klantenservice-contact

Neem contact op met ons!

Nieuws!

nieuws-blog-rocalux

Nieuwe producten en ontwikkelingen

Login

Deco Led Indirect 4000K

Inbouw led spot met indirect licht. in 7W of 14Watt verkrijgbaar.

Beschrijving.

Vaste led inbouw spot met indirecte lichtbron wat een rustgevende lichtuitstraling als gevolg heeft. De aluminium behuizing is voorzien van witte poedercoating en is verkrijgbaar in twee afmetingen (7W en14Watt). De Deco spot is uitgevoerd met energiezuinige leds die een neutraal witte lichtkleur uitstralen (4000K). Voor het aansluiten van de Deco inbouwspot in een 350mA (Constant Stroom) Led Driver benodigd. Is voorzien van aansluitkabel met een lengte van +-35cm.

-Art nr:575627/4000 7Watt 490Lumen
-Art nr:575629/4000 14Watt 980Lumen


Ook verkrijgbaar in lichtkleur 3000K.

Gebruik

De Deco led heeft een zeer nette afwerking en geeft een mooi en sfeervol indirect lichtbeeld. Hierdoor zijn ze uitstekend geschikt voor het plaatsen in bijvoorbeeld: horeca gelegenheden, hotels, winkels, showrooms, musea en dergelijke.

Akkoord

Deze website plaatst cookies om je zoekvoorkeuren op deze website op te slaan en daarmee je gebruikerservaring te verbeteren. Daarnaast plaatsen we cookies die het mogelijk maken content te delen via social media en voor het meten van bezoekersstatistieken. Door deze melding weg te klikken of gebruik te blijven maken van deze site stem je hiermee in.

Stel een vraag

Meer infomatie over dit artikel? Vul het onderstaande formulier in. Wij nemen zo snel mogelijk contact op.

Voornaam
Achternaam
Telefoon
E-mail
Uw vraag
Cancel
Verzenden ››