Word ook klant!

verzendkosten-levering

Maak een account aan om uw korting te zien.

Meer informatie?

klantenservice-contact

Neem contact op met ons!

Nieuws!

nieuws-blog-rocalux

Nieuwe producten en ontwikkelingen

Login

Luca-I Trimless Inbouw spot

Kardan spot Trimless voor GU10, verkrijgbaar in Wit en Zwart

Beschrijving

Luca-I inbouw spot geschikt voor één 50mm lichtbron met GU10 fitting, en wordt vast gezet d.m.v een klemveertje. De vierkante behuizing is gemaakt van metaal en wordt naadloos verwerkt in het plafond, Leverbaar in de kleuren Wit en Zwart. De bevestigingsplaten aan de zijkant zijn in hoogte verstelbaar, zodat het frame gesteld kan worden voor verschillende diktes van de stuc afwerklaag. De Luca-I kardan spot is verstelbaar, waardoor het mogelijk is om de lichtbundel in bijna elke gewenste richting te laten uitstralen.

ook verkrijgbaar als dubbele (2xGU10) variant, of grotere uitvoering voor gebruik i.c.m AR111 lichtbron.

Gebruik

Voor montage van de trimless inbouwspot dient een vierkant gat van 88x88mm gezaagd te worden, hierna wordt eerst het frame geplaatst en vastgezet d.m.v de verstelbare bevestigingsplaten met gipsschroeven. zodra het frame is geteld op de juiste dikte van de afwerklaag kan de overgang naadloos 'weg' gestuukt kan worden. Na het stucwerk en de afwerking van het plafond kan het verstelbare binnenwerk met de lichtbron gemakkelijk in het frame worden geklikt, waarna hij door middel van vier klemveren wordt geborgd.

Onder geschikt voor gebruik in o.a. woonkamers, winkels, restaurant, hotelkamers, residentieel, musea, kunstgalerijen en dergelijke.

Akkoord

Deze website plaatst cookies om je zoekvoorkeuren op deze website op te slaan en daarmee je gebruikerservaring te verbeteren. Daarnaast plaatsen we cookies die het mogelijk maken content te delen via social media en voor het meten van bezoekersstatistieken. Door deze melding weg te klikken of gebruik te blijven maken van deze site stem je hiermee in.

Stel een vraag

Meer infomatie over dit artikel? Vul het onderstaande formulier in. Wij nemen zo snel mogelijk contact op.

Voornaam
Achternaam
Telefoon
E-mail
Uw vraag
Cancel
Verzenden ››