Word ook klant!

verzendkosten-levering

Maak een account aan om uw korting te zien.

Meer informatie?

klantenservice-contact

Neem contact op met ons!

Nieuws!

nieuws-blog-rocalux

Nieuwe producten en ontwikkelingen

Login

Imoe trim-less spot rond

Inbouwspot voor naadloos 'gestucte' afwerking.

Beschrijving

Ronde inbouw spot geschikt voor 50mm lichtbron, zoals bijv. een GU10 led lamp. De ronde behuizing is gemaakt van 'versterkt' gips en kan naadloos verwerkt worden in het plafond. De Imoe inbouwspot is tevens verkrijgbaar in een vierkante uitvoering en hebben beiden een verdiepte lamphouder. Door dat de spot verdiept in het plafond wordt geplaatst wordt een er een rustig lichtbeeld gecreëerd.

ook leverbaar als vierkante variant.

Gebruik

Voor montage van de trimless inbouwspot dient een rond gat van 113mm doornsnede gezaagd te worden, hierna kan de spot vastgezet worden met gipsschroeven waarna de overgang naadloos 'weg' gestuukt kan worden. Onder andere te gebruiken in: woonkamers, winkels, hotelkamers etc.

Akkoord

Deze website plaatst cookies om je zoekvoorkeuren op deze website op te slaan en daarmee je gebruikerservaring te verbeteren. Daarnaast plaatsen we cookies die het mogelijk maken content te delen via social media en voor het meten van bezoekersstatistieken. Door deze melding weg te klikken of gebruik te blijven maken van deze site stem je hiermee in.

Stel een vraag

Meer infomatie over dit artikel? Vul het onderstaande formulier in. Wij nemen zo snel mogelijk contact op.

Voornaam
Achternaam
Telefoon
E-mail
Uw vraag
Cancel
Verzenden ››