Word ook klant!

verzendkosten-levering

Maak een account aan om uw korting te zien.

Meer informatie?

klantenservice-contact

Neem contact op met ons!

Nieuws!

nieuws-blog-rocalux

Nieuwe producten en ontwikkelingen

Login

Stello Led Trimless 3000K

Design trimless spot, in verschillende varianten verkrijgbaar.

Beschrijving

De Stello Led serie wordt gekenmerkt door de tijdloze uitstraling en kwalitatief hoogwaardige afwerking. Deze Trimless uitvoering is leverbaar in vijf verschillende maten. Zo is hij leverbaar met slechts één 'licht unit' maar dit loopt op tot wel tien led units. De aluminium behuizing wordt 'Trimless' gemonteerd, waarna de naden glad gestuukt kunnen worden. De behuizing is afgewerkt met een zwarte poedercoating. De Stello led wordt compleet geleverd inclusief montagemateriaal, led unit's, led driver en dergelijke, De leds stralen een aangenaam en sfeervol warm wit licht uit. Door zijn compacte formaat zijn de inbouw spots geschikt voor diversen toepassingen.

Art nr: 523786 Enkel-voudig 2,5W 160Lm
Art nr: 523793 Twee-Voudig 5W 330Lm
Art nr: 523809 Drie-Voudig 7,5W 490Lm
Art nr: 523816 Vier-Voudig 10W 660Lm
Art nr: 523830 Tien-Voudig 25W 1650Lm

Ook leverbaar in 4000K.

Gebruik

De Stello led trimless is een van de nieuwste producten uit het 'Design' pakket van Lena Lighting. Dit pakket met armaturen is specifiek gericht op gebruik in projecten waar hoge eisen worden gesteld aan de kwaliteit en afwerking. De Stello Led spots zijn bij uitstek geschikt voor gebruik in commerciële ruimtes zoals bijvoorbeeld winkels, hotels, restaurants, musea en dergelijke. Daarnaast worden de Stello Trimless armaturen ook zeer veel gebruikt in residentiële projecten zoals woonvilla's, appartementen en dergelijke.

Akkoord

Deze website plaatst cookies om je zoekvoorkeuren op deze website op te slaan en daarmee je gebruikerservaring te verbeteren. Daarnaast plaatsen we cookies die het mogelijk maken content te delen via social media en voor het meten van bezoekersstatistieken. Door deze melding weg te klikken of gebruik te blijven maken van deze site stem je hiermee in.

Stel een vraag

Meer infomatie over dit artikel? Vul het onderstaande formulier in. Wij nemen zo snel mogelijk contact op.

Voornaam
Achternaam
Telefoon
E-mail
Uw vraag
Cancel
Verzenden ››