Word ook klant!

verzendkosten-levering

Maak een account aan om uw korting te zien.

Meer informatie?

klantenservice-contact

Neem contact op met ons!

Nieuws!

nieuws-blog-rocalux

Nieuwe producten en ontwikkelingen

Login

Lycao Pro Zwart 3000K

Design pendel armatuur zwart, leverbaar in verschillende wattage's

Beschrijving

De Lycao Pro 3000K met zwarte behuizing is een pendel/klok armatuur met een hoogwaardige afwerking en duurzame componenten. Gemaakt aluminium en afgewerkt met een zwarte coating. Leverbaar in twee verschillende wattage's en verkrijgbaar in een uitstralingshoek van 15° of 30°. Alle varianten hebben een hoge effectieve Lumen output van meer dan 100Lm per Watt. De Lycao armaturen zijn uitgevoerd met een reflector die speciaal ontwikkeld is om het 'Glare effect' tegen te gaan. De Lycao serie wordt geleverd met een garantietermijn van 5jaar.

-Art nr: 032693 33.5W 15° 3600Lumen
-Art nr: 032703 33.5W 30° 3600Lumen
-Art nr: 032653 40W 15° 4350Lumen
-Art nr: 032663 40W 30° 4350Lumen

Ook leverbaar in 4000K en/of witte behuizing.


Gebruik

De Lycao Pro is ontwikkeld in navolging van de laatste trend op het gebied van design en verlichting. De elegant vormgegeven armaturen zijn verkrijgbaar in de kleuren wit of zwart. Mede door zijn uitstraling is de Lycao Pro zeer geschikt voor uiteenlopende toepassingen en ruimtes. De klok armaturen zijn tegenwoordig niet meer allen bestemd voor een bedrijfshal of magazijn, maar worden ook veel toegepast in showrooms, winkels, hotels etc.

Akkoord

Deze website plaatst cookies om je zoekvoorkeuren op deze website op te slaan en daarmee je gebruikerservaring te verbeteren. Daarnaast plaatsen we cookies die het mogelijk maken content te delen via social media en voor het meten van bezoekersstatistieken. Door deze melding weg te klikken of gebruik te blijven maken van deze site stem je hiermee in.

Stel een vraag

Meer infomatie over dit artikel? Vul het onderstaande formulier in. Wij nemen zo snel mogelijk contact op.

Voornaam
Achternaam
Telefoon
E-mail
Uw vraag
Cancel
Verzenden ››