Word ook klant!

verzendkosten-levering

Maak een account aan om uw korting te zien.

Meer informatie?

klantenservice-contact

Neem contact op met ons!

Nieuws!

nieuws-blog-rocalux

Nieuwe producten en ontwikkelingen

Login

Campana Led 51cm 4000K

Design pendel armatuur leverbaar in 13W, 22W en 33Watt.

Beschrijving

De Campana Led pendel armaturen zijn een mooi en energiezuinig alternatief voor de verouderde armaturen met gloei of hoge druk lamp. Deze High-bay armaturen onderscheiden zich door hun unieke design en hoogwaardige afwerking. De Aluminium behuizing is afgewerkt met een duurzame grijze poedercoating en uitgevoerd met PMMA prisma reflector met een diameter van 51cm. De energiezuinige leds geven een neutraal witte lichtkleur (4000K). Wordt geleverd inclusief bijbehorende montage pendel-set met een lengte van 1.5Mtr. Leverbaar in 3 verschillende wattage's.

-Art nr:599392 13Watt 1000Lumen
-Art nr:599415 22Watt 1800Lumen
-Art nr:599439 33Watt 2700Lumen

Ook leverbaar in 3000K of met een kleinere diameter van 41cm.
Optioneel verkrijgbaar met Dali aansturing


Gebruik

Bij de ontwikkeling van de Campana Led pendel armaturen is de focus gelegd op het design. Door de verschillende mogelijkheden in wattage en lichtkleur zijn deze armaturen veelzijdig toe te passen in uiteenlopende toepassingen. Onder ander geschikt voor: showroom, winkel, toonzaal, horeca, hotels, musea, kantoor en meer.

Akkoord

Deze website plaatst cookies om je zoekvoorkeuren op deze website op te slaan en daarmee je gebruikerservaring te verbeteren. Daarnaast plaatsen we cookies die het mogelijk maken content te delen via social media en voor het meten van bezoekersstatistieken. Door deze melding weg te klikken of gebruik te blijven maken van deze site stem je hiermee in.

Stel een vraag

Meer infomatie over dit artikel? Vul het onderstaande formulier in. Wij nemen zo snel mogelijk contact op.

Voornaam
Achternaam
Telefoon
E-mail
Uw vraag
Cancel
Verzenden ››