Word ook klant!

verzendkosten-levering

Maak een account aan om uw korting te zien.

Meer informatie?

klantenservice-contact

Neem contact op met ons!

Nieuws!

nieuws-blog-rocalux

Nieuwe producten en ontwikkelingen

Login

Aretto Led 28W

Led design armatuur 135cm voor binnen en buiten gebruik, met stijlvolle zwarte behuizing.

Beschrijving

De Aretto led 28W is een nieuw design armatuur gemaakt van kwalitatief hoogwaardige componenten, mede hierdoor kan een zeer hoge lichtopbrengst worden behaald bij een laag wattage. De zwarte behuizing en lens van de Aretto Led zijn gemaakt van slagvast (IK08) Polycarbonaat, en is spatwaterdicht (IP65). Hierdoor is het mogelijk om de armaturen ook buiten te plaatsen of in vochtige ruimtes. Het armatuur kan direct tegen wand of plafond gemonteerd worden, maar is tevens geschikt als pendel armatuur. Leverbaar in twee verschillende uitstralingshoeken:

-Art nr:704949 28W 30° 2500Lumen
-Art nr:704963 28W 60° 3100Lumen
-Art nr:704987 28W 90° 2900Lumen

De Aretto Led is verkrijgbaar in verschillende wattage's en lengtes.

Gebruik

De Aretto Led is te gebruiken voor uiteenlopende toepassingen en is vanwege de hoge slagvast en waterdichtheid ook geschikt voor gebruik in openbare ruimtes zoals parkeergarage's, fietsenstallingen, autowasplaats e.d. Mede door de compacte behuizing en moderne uitstraling ook zeer geschikt voor gebruik in kantoor, showroom, wachtruimte etc.

Akkoord

Deze website plaatst cookies om je zoekvoorkeuren op deze website op te slaan en daarmee je gebruikerservaring te verbeteren. Daarnaast plaatsen we cookies die het mogelijk maken content te delen via social media en voor het meten van bezoekersstatistieken. Door deze melding weg te klikken of gebruik te blijven maken van deze site stem je hiermee in.

Stel een vraag

Meer infomatie over dit artikel? Vul het onderstaande formulier in. Wij nemen zo snel mogelijk contact op.

Voornaam
Achternaam
Telefoon
E-mail
Uw vraag
Cancel
Verzenden ››