Word ook klant!

verzendkosten-levering

Maak een account aan om uw korting te zien.

Meer informatie?

klantenservice-contact

Neem contact op met ons!

Nieuws!

nieuws-blog-rocalux

Nieuwe producten en ontwikkelingen

Login

Tytan Led Basic 49W met Nood

Vervanging Nood-armatuur voor 2x58W TL conventioneel

Beschrijving

De Tytan Led Basic 49W is geschikt en ontwikkeld als één op één vervanging-armatuur voor de conventionele 2x58Watt TL armaturen. De maatvoering en lichtopbrengst komen overeen en zijn dus zeer geschikt als alternatief voor TL, maar tegen bijna de helft minder energieverbruik.

De behuizing en opaal kleurige lens van de Tytan Led zijn gemaakt van Polycarbonaat en slagvast (IK09). Standaard geleverd met Inox montage clips en klemmen en uitgevoerd met waterdichte wartel. Hierdoor is de Tytan Led ook zeer geschikt voor montage in vochtige ruimtes of voor buiten gebruik (IP66). De binnenplaat is voorzien van Tridonic led driver en krachtige leds, en bestaat uit één geheel met de opaal kleurige afdek-lens, deze blijft na het los halen van de inox clips d.m.v twee kunststof lipjes hangen aan de behuizing. Hierdoor heeft u tijdens het aansluiten van de bedrading altijd beide handen vrij.

Uitgevoerd met ingebouwde Ni-MH batterij en regel unit. In geval van het wegvallen van de netspanning bij bijvoorbeeld een calamiteit zal de nood accu het armatuur nog 3 uur laten branden (anti paniek verlichting). Hierdoor blijft een zichtbare vluchtroute in geval van nood gewaarborgd.

-49Watt 4000K 7200Lumen

Ook verkrijgbaar in een 39W '120cm' variant als alternatief voor de 2x36W TL armaturen.


Gebruik

De Tytan Led Basic leent zich voor veel uiteenlopende toepassingen en is vanwege de hoge slagvast en waterdichtheid ook geschikt voor gebruik in openbare ruimtes zoals parkeergarage's, fietsenstallingen, autowasplaats e.d. Uiteraard ook geschikt voor montage in werkplaats, bedrijfshal, magazijn, productieruimte etc.


Installatievoorschriften

De montage van noodverlichting dient te worden uitgevoerd door een gecertificeerd installateur volgens de voorgeschreven handleiding en conform het betreffende bouwbesluit en NEN-Norm. Tevens dient er een testrapportage en/of service logboek te worden opgemaakt.

Akkoord

Deze website plaatst cookies om je zoekvoorkeuren op deze website op te slaan en daarmee je gebruikerservaring te verbeteren. Daarnaast plaatsen we cookies die het mogelijk maken content te delen via social media en voor het meten van bezoekersstatistieken. Door deze melding weg te klikken of gebruik te blijven maken van deze site stem je hiermee in.

Stel een vraag

Meer infomatie over dit artikel? Vul het onderstaande formulier in. Wij nemen zo snel mogelijk contact op.

Voornaam
Achternaam
Telefoon
E-mail
Uw vraag
Cancel
Verzenden ››