Word ook klant!

verzendkosten-levering

Maak een account aan om uw korting te zien.

Meer informatie?

klantenservice-contact

Neem contact op met ons!

Nieuws!

nieuws-blog-rocalux

Nieuwe producten en ontwikkelingen

Login

Proxima Evo met Nood 3000K

Wand/Plafond armatuur met geïntegreerde Nood unit.

Beschrijving

De Proxima Evo Led met Nood functie zijn geschikt voor wand of plafond montage. Uitgevoerd met nood functie met ingebouwde Ni-MH batterij en regel unit. In geval van het wegvallen van de netspanning bij bijvoorbeeld een calamiteit zal de nood accu het armatuur nog 3 uur laten branden (anti paniek verlichting). Hierdoor blijft een zichtbare vluchtroute in geval van nood gewaarborgd. De behuizing is gemaakt van slagvast (IK10) Polypropyleen in de kleur wit. Spatwaterdicht (IP65) en zodoende geschikt voor binnen en buiten gebruik. De buitenste ring van het armatuur zit niet vlak tegen de muur, waardoor er een 'zwevende' uitstraling wordt gecreëerd en er een aangename indirecte verlichting ontstaat aan de achterzijde. Tevens is het mogelijk om de Proxima's vanaf de zijkant te bedraden, hierdoor is het mogelijk om de armaturen te monteren op plaatsen waar het niet mogelijk is om de bedrading vanuit de wand of het plafond aan te sluiten.

-15Watt 3000K 1240Lumen

Gebruik

De Proxima met Nood functie is zeer breed toepasbaar. Door de hoge slagvastheid is hij vandalisme bestendig en o.a. te gebruiken in openbare ruimtes. Tevens is hij door zijn hoge IP-waarde zeer geschikt voor het plaatsen in bijvoorbeeld: douche en was ruimtes. Uiteraard ook toepasbaar in: galerijen, wandelgangen, portieken, trappenhuizen etc.

Installatievoorschriften

De montage van noodverlichting dient te worden uitgevoerd door een gecertificeerd installateur volgens de voorgeschreven handleiding en conform het betreffende bouwbesluit en NEN-Norm. Tevens dient er een testrapportage en/of service logboek te worden opgemaakt. Na montage dient de batterij 24uur opgeladen te worden, en daarna volledig ontladen voorafgaand aan de definitieve ingebruikname.

Akkoord

Deze website plaatst cookies om je zoekvoorkeuren op deze website op te slaan en daarmee je gebruikerservaring te verbeteren. Daarnaast plaatsen we cookies die het mogelijk maken content te delen via social media en voor het meten van bezoekersstatistieken. Door deze melding weg te klikken of gebruik te blijven maken van deze site stem je hiermee in.

Stel een vraag

Meer infomatie over dit artikel? Vul het onderstaande formulier in. Wij nemen zo snel mogelijk contact op.

Voornaam
Achternaam
Telefoon
E-mail
Uw vraag
Cancel
Verzenden ››