Word ook klant!

verzendkosten-levering

Maak een account aan om uw korting te zien.

Meer informatie?

klantenservice-contact

Neem contact op met ons!

Nieuws!

nieuws-blog-rocalux

Nieuwe producten en ontwikkelingen

Login

Tube Led Evo 36W

Waterdicht led armatuur '163cm'.

Beschrijving

De Tube Led Evo 36W is een nieuw led armatuur gemaakt van kwalitatief hoogwaardige componenten, mede hierdoor kan een zeer hoge lichtopbrengst worden behaald bij een laag wattage. De behuizing en opaal kleurige lens van de Tube Led zijn gemaakt van slagvast (IK08) Polycarbonaat. Doordat het armatuur spatwaterdicht (IP65) is kan deze tevens buiten geplaatst worden of in vochtige ruimtes. Het armatuur kan direct tegen wand of plafond gemonteerd worden, maar is tevens geschikt als pendel armatuur. Leverbaar in 3 verschillende uitstralingshoeken:

-Art nr:267512 36W 30° 3150Lumen
-Art nr:267529 36W 60° 3950Lumen
-Art nr:267536 36W 90° 3700Lumen

De Tube Led Evo is verkrijgbaar in verschillende wattage's en lengtes.

Gebruik

De Tube Led is te gebruiken voor uiteenlopende toepassingen en is vanwege de hoge slagvast en waterdichtheid ook geschikt voor gebruik in openbare ruimtes zoals parkeergarage's, fietsenstallingen, autowasplaats, werkplaats, magazijn e.d. Mede door de compacte behuizing en moderne uitstraling ook zeer geschikt voor gebruik in kantoor, showroom, wachtruimte etc.

Akkoord

Deze website plaatst cookies om je zoekvoorkeuren op deze website op te slaan en daarmee je gebruikerservaring te verbeteren. Daarnaast plaatsen we cookies die het mogelijk maken content te delen via social media en voor het meten van bezoekersstatistieken. Door deze melding weg te klikken of gebruik te blijven maken van deze site stem je hiermee in.

Stel een vraag

Meer infomatie over dit artikel? Vul het onderstaande formulier in. Wij nemen zo snel mogelijk contact op.

Voornaam
Achternaam
Telefoon
E-mail
Uw vraag
Cancel
Verzenden ››