Word ook klant!

verzendkosten-levering

Maak een account aan om uw korting te zien.

Meer informatie?

klantenservice-contact

Neem contact op met ons!

Nieuws!

nieuws-blog-rocalux

Nieuwe producten en ontwikkelingen

Login

Quest Plus HB Opbouw Led

High-bay opbouw armatuur met een zeer hoge Lumen output.

Beschrijving

De Quest Plus HB Led highbay armaturen onderscheiden zich door het gebruik van hoogwaardige componenten, en hun toonaangevende specificaties. De Armaturen hebben een zeer hoge lichtopbrengst en Lumen/Watt verhouding (voorbeeld: 42.000Lm/288W). Wordt geleverd met een standaard garantie periode van 5 jaar. De Aluminium behuizing is afgewerkt met een grijze coating en de lens is gemaakt van gehard glas. Leverbaar in vier verschillende uitvoeringen. De armaturen zijn voorzien van een rubber (H07RN-F) kabel met een lengte van +- 70cm en een spat waterdichte schroefwartel voor een snelle montage. Deze opbouw uitvoering is bedoeld voor montage rechtstreeks tegen dak, wand of plafond.

-Art nr: 559594 96Watt 14.000Lumen
-Art nr: 559570 144Watt 21.000Lumen
-Art nr: 559600 192Watt 28.000Lumen
-Art nr: 559587 288Watt 42.000Lumen

Eventueel benodigde raster is los verkrijgbaar. Informeer voor de prijs!

Gebruik

De Quest Plus opbouw Armaturen zijn bij uitstek geschikt voor grote en hoge ruimtes zoals bijvoorbeeld, productiehal, magazijn, werkplaats. Maar is uiteraard ook te gebruiken op bouwplaats en dergelijke. Tevens is deze opbouw variant ook te plaatsen in 'verkeers' tunnels en viaducten.

Akkoord

Deze website plaatst cookies om je zoekvoorkeuren op deze website op te slaan en daarmee je gebruikerservaring te verbeteren. Daarnaast plaatsen we cookies die het mogelijk maken content te delen via social media en voor het meten van bezoekersstatistieken. Door deze melding weg te klikken of gebruik te blijven maken van deze site stem je hiermee in.

Stel een vraag

Meer infomatie over dit artikel? Vul het onderstaande formulier in. Wij nemen zo snel mogelijk contact op.

Voornaam
Achternaam
Telefoon
E-mail
Uw vraag
Cancel
Verzenden ››