Word ook klant!

verzendkosten-levering

Maak een account aan om uw korting te zien.

Meer informatie?

klantenservice-contact

Neem contact op met ons!

Nieuws!

nieuws-blog-rocalux

Nieuwe producten en ontwikkelingen

Login

Mah Led 4000K

Spatwaterdicht led armatuur, verkrijgbaar in 20W, 40W en 50W.

Beschrijving

Deze Mah Led armaturen zijn verkrijgbaar in drie verschillende wattage's 20W, 40W of 50W. De armaturen zijn uitgevoerd met geïntegreerde leds en driver en uitsluitend leverbaar in lichtkleur 4000K. De grijze behuizing is gemaakt van Polycarbonaat, en ook de Opaal kleurige afscherming is gemaakt van Polycarbonaat. De verschillende wattages vertegenwoordigen de meest gangbare maatvoeringen van +- 60cm, 120cm en 150cm.
De armaturen kunnen gemakkelijk worden geplaatst en aangesloten d.m.v een aansluit opening aan de achterzijde van het armatuur. Doordat er aan beide uiteinden een aansluit opening zit en ruimte voor een wartel kan de bekabeling makkelijk doorgevoerd worden. Wordt geleverd inclusief bevestigingsmateriaal en doorvoer-wartels.

-Art nr:22603 20W 4000K 2100Lumen
-Art nr:22604 40W 4000K 4200Lumen
-Art nr:22605 50W 4000K 5250Lumen


Gebruik

De Mah Led leent zich voor veel uiteenlopende toepassingen en is vanwege de hoge slagvast en waterdichtheid ook geschikt voor gebruik in openbare ruimtes zoals parkeergarage's, fietsenstallingen, autowasplaats e.d.
Uiteraard ook geschikt voor montage in werkplaats, bedrijfshal, magazijn, productieruimte etc.

Akkoord

Deze website plaatst cookies om je zoekvoorkeuren op deze website op te slaan en daarmee je gebruikerservaring te verbeteren. Daarnaast plaatsen we cookies die het mogelijk maken content te delen via social media en voor het meten van bezoekersstatistieken. Door deze melding weg te klikken of gebruik te blijven maken van deze site stem je hiermee in.

Stel een vraag

Meer infomatie over dit artikel? Vul het onderstaande formulier in. Wij nemen zo snel mogelijk contact op.

Voornaam
Achternaam
Telefoon
E-mail
Uw vraag
Cancel
Verzenden ››