Word ook klant!

verzendkosten-levering

Maak een account aan om uw korting te zien.

Meer informatie?

klantenservice-contact

Neem contact op met ons!

Nieuws!

nieuws-blog-rocalux

Nieuwe producten en ontwikkelingen

Login

Liba lichtlijn Rail

Basis rail delen voor het creëren van een Liba Led lichtlijn.

Beschrijving

Voor het creëren van een Liba led lichtlijn zijn o.a. deze basis rail delen benodigd. De rails zijn gemaakt van Aluminium en afgewerkt met een witte coating. De frame delen zijn voorzien van 7-polige bedrading. De verbinding tussen verschillende raildelen vindt plaats in een 'klik' , waarbij in de zelfde beweging ook gelijk de bedrading wordt doorgekoppeld. De frame delen zijn koppelbaar tot één lichtlijn met een lengte van maximaal 83mtr (58 delen). De complete lichtlijn kan gemakkelijk worden opgehangen d.m.v de los te verkrijgen ophangsets. Nadat u de gewenste lengte heeft geplaatst kunt u naar eigen wens en inzicht de Liba Led-modules in het frame plaatsen en vastzetten.

Tevens is er naast de gewone rail, ook een tussendeel verkrijgbaar voor gebruik in combinatie met railspots.
Dit maakt het mogelijk om naast de Liba Led modules ook één of meerdere rail-spots te plaatsen.

Het Liba Led lichtlijn systeem onderscheidt zich door zijn gemakkelijke plaatsing, en eenvoudige maar hoogwaardige ontwerp.
Zeer geschikt voor uiteenlopende toepassingen.


De raildelen zijn verkrijgbaar per stuk of als set met twee of vier delen, uiteraard kunnen meerdere sets aan elkaar worden gekoppeld.

-Art nr: 60220250 1x1425mm
-Art nr: 60220750 2x1425mm (Lengte totaal 2850cm)
-Art nr: 60220850 4x1425m (Lengte totaal 5700cm)
-Art nr: 60220650 3-Fase rail deel (Geschikt voor het plaatsen van Railspot)

LET OP, Bij kleine afname hoeveelheid zal er een extra lengte toeslag worden berekend.

Gebruik

De Liba lichtlijn wordt modulair opgebouwd waarbij de rails de basis vormt. De raildelen met een lengte van 1425mm zijn voorzien van 7-polige bedrading en worden gemakkelijk in elkaar geschoven zonder extra benodigdheden tot een maximale lengte van 83meter. De losse led modules kunnen snel los/vast geklikt worden, hierdoor is het mogelijk om de verlichting aan te passen aan uw wensen. De mogelijkheid om snel te wijzigen is ideaal voor ruimtes met wisselende doeleinden of inventaris. Geschikt voor binnen gebruik en o.a. toe te passen in: productieruimten, magazijnen, opslagruimtes, winkels, kantoren en supermarkten.

Akkoord

Deze website plaatst cookies om je zoekvoorkeuren op deze website op te slaan en daarmee je gebruikerservaring te verbeteren. Daarnaast plaatsen we cookies die het mogelijk maken content te delen via social media en voor het meten van bezoekersstatistieken. Door deze melding weg te klikken of gebruik te blijven maken van deze site stem je hiermee in.

Stel een vraag

Meer infomatie over dit artikel? Vul het onderstaande formulier in. Wij nemen zo snel mogelijk contact op.

Voornaam
Achternaam
Telefoon
E-mail
Uw vraag
Cancel
Verzenden ››