Word ook klant!

verzendkosten-levering

Maak een account aan om uw korting te zien.

Meer informatie?

klantenservice-contact

Neem contact op met ons!

Nieuws!

nieuws-blog-rocalux

Nieuwe producten en ontwikkelingen

Login

Liba lichtlijn Accessoires

Benodigdheden voor het creëren van een Liba Led Lichtlijn.

Beschrijving

Accessoires en montage benodigdheden voor montage van een Liba Led Lichtlijn.

Eindkap Art nr: 60220350
Deze kunststof eindkap kan worden gemonteerd op het uiteinde van de lichtlijn voor een voor een nette afwerking.


Aansluitstekker Art nr: 60220500
Door gebruik te maken van deze 7-polige aansluitstekker is het mogelijk om de bekabeling in één klik te monteren of los te halen.


Ophangset Kabel Art nr: 60220950
Deze ophangset maakt het mogelijk de Liba lichtlijn op te hangen aan het plafond of dak. Deze 'kabel' uitvoering is gemaakt van staal en heeft een lengte van 3mtr, maar is uiteraard naar wens in te korten. Wordt geleverd inclusief bevestigings-materiaal en clip voor snelle montage aan de Liba rail delen.Ophangset Ketting Art nr: 60220450
Deze ophangset maakt het mogelijk de Liba lichtlijn op te hangen aan het plafond of dak. Deze 'ketting' uitvoering is gemaakt van staal en heeft een lengte van 3mtr, maar is uiteraard naar wens in te korten. Wordt geleverd inclusief bevestigings-materiaal en clip voor snelle montage aan de Liba rail delen.Gebruik

De Liba lichtlijn wordt modulair opgebouwd waarbij de rails de basis vormt. De raildelen met een lengte van 1425mm zijn voorzien van 7-polige bedrading en worden gemakkelijk in elkaar geschoven zonder extra benodigdheden tot een maximale lengte van 83meter. De losse led modules kunnen snel los/vast geklikt worden, hierdoor is het mogelijk om de verlichting aan te passen aan uw wensen. De mogelijkheid om snel te wijzigen is ideaal voor ruimtes met wisselende doeleinden of inventaris. Geschikt voor binnen gebruik en o.a. toe te passen in: productieruimten, magazijnen, opslagruimtes, winkels, kantoren en supermarkten.

Akkoord

Deze website plaatst cookies om je zoekvoorkeuren op deze website op te slaan en daarmee je gebruikerservaring te verbeteren. Daarnaast plaatsen we cookies die het mogelijk maken content te delen via social media en voor het meten van bezoekersstatistieken. Door deze melding weg te klikken of gebruik te blijven maken van deze site stem je hiermee in.

Stel een vraag

Meer infomatie over dit artikel? Vul het onderstaande formulier in. Wij nemen zo snel mogelijk contact op.

Voornaam
Achternaam
Telefoon
E-mail
Uw vraag
Cancel
Verzenden ››