Word ook klant!

verzendkosten-levering

Maak een account aan om uw korting te zien.

Meer informatie?

klantenservice-contact

Neem contact op met ons!

Nieuws!

nieuws-blog-rocalux

Nieuwe producten en ontwikkelingen

Login

Hulk Led 5000K

Led High-bay klokarmatuur verkrijgbaar in 2 wattage's, 125Lm/ per Watt!

Beschrijving

De Hulk Led klokarmaturen zijn een uitstekend en energiezuinig alternatief voor de verouderde gasontladingslampen. Deze High-bay armaturen onderscheiden zich door hun hoge Lumen/Watt verhouding. De behuizing met koelribben zijn gemaakt van aluminium en is afgewerkt met een duurzame zilvergrijze poedercoating. De high-power leds geven een helder witte lichtkleur (5000K) en worden afgeschermd door een opaal kleurige lens. Het armatuur is waterdicht (IP65) waardoor hij ook geschikt is voor buitengebruik of in vochtige ruimtes. Standaard voorzien van dimbare (1-10V) Mean-Well Led driver en Philips Led. Wordt geleverd inclusief bijbehorende ophanghaak met borging en waterdichte aansluit wartel.

Met deze Hulk Led klok armaturen is het mogelijk om in sommige gevallen meer dan 50% op uw energieverbruik te besparen. Daarbij ligt de gemiddelde levensduur van +-50.000 branduren vele malen hoger dan die van de gasontlading of natrium lamp.
Zodoende bespaart u niet alleen op uw energieverbruik, maar ook op de vervanging en onderhoudskosten.

-Art nr:374128 150Watt 5000K 18500Lumen
-Art nr:374135 200Watt 5000K 25130Lumen


Gebruik

De Hulk led high-bay armaturen hebben een hoge lichtopbrengst en zijn geschikt voor zowel binnen als buiten (IP65) gebruik. Geschikt voor fabriekshallen, magazijnruimtes, veestallen, maneges, werkplaatsen en productie ruimtes. Uiteraard ook toe te passen in winkels, bouwmarkten en showrooms.

Akkoord

Deze website plaatst cookies om je zoekvoorkeuren op deze website op te slaan en daarmee je gebruikerservaring te verbeteren. Daarnaast plaatsen we cookies die het mogelijk maken content te delen via social media en voor het meten van bezoekersstatistieken. Door deze melding weg te klikken of gebruik te blijven maken van deze site stem je hiermee in.

Stel een vraag

Meer infomatie over dit artikel? Vul het onderstaande formulier in. Wij nemen zo snel mogelijk contact op.

Voornaam
Achternaam
Telefoon
E-mail
Uw vraag
Cancel
Verzenden ››