Word ook klant!

verzendkosten-levering

Maak een account aan om uw korting te zien.

Meer informatie?

klantenservice-contact

Neem contact op met ons!

Nieuws!

nieuws-blog-rocalux

Nieuwe producten en ontwikkelingen

Login

HB-Pro Led 4000K

Hoge kwaliteit High-bay led klokarmatuur, leverbaar in 100W of 150W.

Beschrijving

De HB-Pro led highbay klokarmaturen zijn zeer compact en hebben een hoogwaardige afwerking. Mede door het gebruik van kwalitatieve componenten, zoals een Mean-Well driver en Philips SMD led chips wordt een zeer hoge lichtopbrengst behaald van 120Lm per Watt. Leverbaar in 100Watt en 150Watt. De Aluminium behuizing is afgewerkt met een zwarte coating en waterdicht IP65. Voor beide varianten is een aluminium reflector leverbaar die gemakkelijk gemonteerd kan worden aan het armatuur.

-Art nr: 27150 100Watt 12.000Lumen
-Art nr: 27151 150Watt 18.000Lumen

De eventueel benodigde Aluminium reflector is los verkrijgbaar. Vraag ons naar de prijs!

Gebruik

Klokarmatuur voorzien van energiezuinige SMD led technologie. Voor zowel binnen als buiten gebruik. Geschikt voor fabriekshallen, opslag, veestallen, maneges, werkplaatsen en productie ruimtes. Uiteraard ook toe te passen in winkels, bouwmarkten en showrooms en dergelijke.

Akkoord

Deze website plaatst cookies om je zoekvoorkeuren op deze website op te slaan en daarmee je gebruikerservaring te verbeteren. Daarnaast plaatsen we cookies die het mogelijk maken content te delen via social media en voor het meten van bezoekersstatistieken. Door deze melding weg te klikken of gebruik te blijven maken van deze site stem je hiermee in.

Stel een vraag

Meer infomatie over dit artikel? Vul het onderstaande formulier in. Wij nemen zo snel mogelijk contact op.

Voornaam
Achternaam
Telefoon
E-mail
Uw vraag
Cancel
Verzenden ››