Word ook klant!

verzendkosten-levering

Maak een account aan om uw korting te zien.

Meer informatie?

klantenservice-contact

Neem contact op met ons!

Nieuws!

nieuws-blog-rocalux

Nieuwe producten en ontwikkelingen

Login

Oriona Pro Zwart 3000K

Opbouw downlight in 3 wattage's verkrijgbaar.

Beschrijving

Moderne opbouw downlight in een mooi afgewerkte behuizing. De ingebouwde Led geeft een aangenaam warm licht (3000K) en is voorzien van energiezuinige Osram led driver. De ronde behuizing is gemaakt van Aluminium en afgewerkt met een 'mat' zwarte poeder coating, de led unit ligt enigszins 'verdiept' in het armatuur. Leverbaar in verschillende wattage's en tevens verkrijgbaar in 4000K en/of Witte behuizing.

-Art nr:016453 20W (19,8W) 3000K 2000Lumen
-Art nr:016373 30W (27,9W) 3000K 3000Lumen
-Art nr:016293 40W (39,1W) 3000K 4300Lumen

Optioneel leverbaar met 30° lichtbundel en/of Dali.


Gebruik

De Oriona Pro serie is geschikt voor diversen toepassingen, en onder andere te gebruiken op plaatsen waar inbouw niet mogelijk is.
Het industriële uiterlijk maakt de Oriona Pro onder andere zeer geschikt voor gebruik in horeca, hotels, winkels, musea, expositieruimtes en dergelijke. De armaturen kunnen gemakkelijk worden geplaatst door een doordacht montagesysteem, waarbij er van buitenaf geen schroeven zichtbaar zijn.

Akkoord

Deze website plaatst cookies om je zoekvoorkeuren op deze website op te slaan en daarmee je gebruikerservaring te verbeteren. Daarnaast plaatsen we cookies die het mogelijk maken content te delen via social media en voor het meten van bezoekersstatistieken. Door deze melding weg te klikken of gebruik te blijven maken van deze site stem je hiermee in.

Stel een vraag

Meer infomatie over dit artikel? Vul het onderstaande formulier in. Wij nemen zo snel mogelijk contact op.

Voornaam
Achternaam
Telefoon
E-mail
Uw vraag
Cancel
Verzenden ››