Word ook klant!

verzendkosten-levering

Maak een account aan om uw korting te zien.

Meer informatie?

klantenservice-contact

Neem contact op met ons!

Nieuws!

nieuws-blog-rocalux

Nieuwe producten en ontwikkelingen

Login

Rounda Led Wit 4000K

Inbouw downlight met witte rand, Leverbaar in 4 wattage's en maten .

Beschrijving.

Rounda Led Inbouw downlight in 4 maten verkrijgbaar en 4 verschillende wattage's. Ook leverbaar in lichtkleur 3000K. De Rounda Led serie is een veelzijdig toe te passen waarbij slechts een geringe inbouwdiepte is benodigd. De Aluminium behuizing is afgewerkt met een witte coating.
De ingebouwde SMD leds geven een neutraal witte lichtkleur (4000K). De Led-driver wordt los meegeleverd en wordt aangesloten door middel van een connector.

-Art nr:25831 6Watt 400Lumen
-Art nr:25835 12Watt 800Lumen
-Art nr:25839 18Watt 1260Lumen
-Art nr:25843 24Watt 1700Lumen


Gebruik

De Rounda Led is verkrijgbaar in verschillende kleuren, wattage's, maatvoeringen en in zowel 3000K als 4000K. Hierdoor zijn ze breed toe te passen voor montage in bijvoorbeeld: showrooms, winkels, kantoren, hotels en dergelijke.

Akkoord

Deze website plaatst cookies om je zoekvoorkeuren op deze website op te slaan en daarmee je gebruikerservaring te verbeteren. Daarnaast plaatsen we cookies die het mogelijk maken content te delen via social media en voor het meten van bezoekersstatistieken. Door deze melding weg te klikken of gebruik te blijven maken van deze site stem je hiermee in.

Stel een vraag

Meer infomatie over dit artikel? Vul het onderstaande formulier in. Wij nemen zo snel mogelijk contact op.

Voornaam
Achternaam
Telefoon
E-mail
Uw vraag
Cancel
Verzenden ››