Meer informatie?

klantenservice-contact

Neem contact op met ons!

Aanmelden Nieuwsbrief!

nieuws-blog-rocalux

Klik hier om aan te melden voor onze nieuwsbrief.

Snelle levering

gratis-verzending

Indien voorradig en voor 15.00 besteld volgende 'werk' dag geleverd.

Login

BINNEN VERLICHTING

Armaturen voor verschillende toepassingen.

Juiste binnen verlichting is onmisbaar in elk verblijf of ruimte, wat het doel hier ook van mag zijn. Verlichting kan het verschil maken in uw woning, restaurant of horeca gelegenheid. Maar wellicht meer van belang is de juiste toepassing en keuze van verlichting op uw werkplek, of het nou gaat om winkel, kantoor, showroom of werkplaatsverlichting. Hoe belangrijk is de verlichting in uw bedrijfsruimte, magazijn of werkplaats? De hoeveelheid en de lichtkleur is bepalend voor het optimaal functioneren van uw bedrijf en uw medewerkers.
Onderzoek heeft uitgewezen dat een correct verlichte werkplek ten goede komt aan de gezondheid, nauwkeurigheid en het concentratievermogen op de werkvloer. Tevens heeft dit onderzoek uitgewezen dat mede door de eerder genoemde aspecten het ziekteverzuim van uw personeel kan worden gereduceerd.

Akkoord

Deze website plaatst cookies om je zoekvoorkeuren op deze website op te slaan en daarmee je gebruikerservaring te verbeteren. Daarnaast plaatsen we cookies die het mogelijk maken content te delen via social media en voor het meten van bezoekersstatistieken. Door deze melding weg te klikken of gebruik te blijven maken van deze site stem je hiermee in.